afis_online_promotie_horia-tecau

“Primește mingea de la Horia Tecău!”, campanie în librării pentru micii cititori

Între 15 și 28 februarie, micii cititori ai cărții Viața în ritm de tenis scrisă de Horia Tecău pot câștiga în librării o minge cu autograful celebrului tenismen! Curtea Veche Publishing, alături de parteneri săi, lansează concursul național „Primește mingea de la Horia Tecău!”, adresat tuturor cititorilor interesați de tenis și de un stil de viață activ și sănătos.

Concursul este organizat cu scopul de a încuraja pasiunea pentru sport și lectură în rândul celor mici, recompensând 29 de cititori ai cărții pentru copii “Viața în ritm de tenis” cu câte o minge de tenis cu autograf. Concursul se desfășoară în librăriile Cărturești din AFI, Băneasa, Promenada, Verona, Carusel, Parklake, Constanța, Iulius Mall Timișoara și carturesti.ro.

Astfel, cititorii care achiziționează în a doua parte a lunii februarie 2017 volumul “Viața în ritm de tenis” vor intra într-o tragere la sorți în urma căreia pot primi unul dintre premii.

Prin intermediul cărții Viața în ritm de tenis, Horia Tecău le povestește celor mici ce înseamnă să ai o pasiune, ce înseamnă să cazi, să te ridici, să ai încredere în propriile forțe și cu perseverență să mergi mai departe. Copiii vor afla cum primul sport practicat de Horia a fost, de fapt, înotul, cum a descoperit tenisul și a câștigat primul campionat național, cine au fost antrenorii săi, cum a fost experiența primului turneu de grand slam ori cea a Wimbledon-ului. Volumul este dedicat copiilor cu vârste între 9 și 12 ani, care vor descoperi în carte și mici exerciții care îi vor ajuta să își scrie propria poveste despre pasiuni și reușite.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.curteaveche.ro. Pentru obținerea de informații suplimentare, cei interesați pot trimite un e-mail la concurs@curteaveche.ro sau pot suna la numărul de telefon 031 620 85 80 (lu-vi, 10.00-18.00).

afis_online_promotie_horia-tecauThere are no comments

Add yours