ioana-tanase-logos2

LogoSGift merge mai departe: cunoaștem oameni excepționali – la Cărturești!

ioana-tanase-logos2Oamenii care fac lucruri excepționale – artiști, actori, muzicieni, descoperitori– au trăit în alte secole sau trăiesc în părți îndepărtate ale lumii, în locuri la care noi nu avem acces. Ei bine, dacă vă spunem că acești oameni care fac lucruri excepționale sunt printre noi și că, în acest an, vom avea ocazia să ne întâlnim cu unii dintre ei? Cu alură obișnuită sau, dimpotrivă, deosebit de excentrici, invitații noștri vă vor surprinde pentru că sunt foarte… speciali!

Proiectul LogoSGift, care continuă în acest an, în parteneriat cu Librăria Cărturești, ne aduce față în față cu designeri, actori, muzicieni, antreprenori și cercetători români. Vom vorbi despre haine cu povești și cu sens, despre cultura cinematografică printre și pentru tineri, despre istoria și evoluția ceramicii românești, despre viața de pe scenă și despre viața de pe stradă, despre 1001 de povești de și despre călătorie, despre muzica tradițională românească și vechile manele boierești.

Prima întâlnire va avea loc miercuri, 14 octombrie, în elegantul spațiu al Librăriei Cărturești Verona de la Piața Romană, începând cu ora 15.30 – și o va aduce în fața noastră pe Ioana Tănase, creatoare de haine deosebite. Tema discuției este una incitantă: „Despre haine cu povești și sens.”

Elevii cărora li se adresează proiectul sunt elevii ciclurilor liceal și gimnazial ale Liceului Teoretic Școala MEA.

Următoarele dialoguri din program vor fi:

„Istoria și evoluția ceramicii românești. Cocoșul de Horezu – valoare mondială”.

„Scena și strada sau despre viața în palimpsest”.

„1001 povești despre travel”.

La vie en rose et… musique.

Vă așteptăm!



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.